«

»

Ny licens

Efter 10 år med ett ”Cl” för Classic på licensen har nu ”S” för Senior landat i brevlådan. Ett kännbart steg närmare SM-debuten, både känslomässigt och i budgeten. Nästa steg blir att skicka in ansökan om maskinkort för den gamla Hondan så pappa har fått jaga data och serienummer för att fylla i blanketten. Ikväll ska jag till garaget i Alingsås för att fortsätta se över motorn för min äldre classic-racer, en Honda CB350 från 1970. Kanske blir det lite jobb på RS:en också, vi måste bland annat se över tillgången på reservkåpor och kopplingslameller.

3 kommentarer

 1. Magnus

  Tjenare, vet du om man måste ansöka om nytt MC Id till varje säsong eller räcker det om man har ett gammalt sådant sedan tidigare?

  1. Daniel

   Hej magnus! Det går bra med samma så länge man inte gjort några väsentliga förändringar. Jag tror dock att ny förare är en sådan förändring som kräver uppdatering av mc-id.

   1. Magnus

    Fixat! Fanns inget sedan tidigare heller så det blev enkelt, ligger hemma i pärmen nu.

Kommentarer ej tillåtna.