«

»

Nära ögat.. Öhlinaren får plats

Igår fick vi monterat motorn som nya säsongen till ära har fått en vevrenovering och korrekt squish-band (0,75-0,85). Nu hoppas vi på mer effekt och bättre koll på grejorna. När jag kom till det kritiska momentet att passa in förgasaren i det trånga utrymmet under stötdämparen fick den först inte plats. Locket på förgasaren där vajern löper igenom tog i undersidan på den nya Öhlins-dämparen, men tack vare assymetri kunde jag vända vajern så att den går ut på höger sida istället för vänster. Nu räckte visserligen inte vajern till den nya dragningen, men det är snabbt fixat.

Annars håller vi som bäst på med att räkna ut vad vi behöver köpa in till säsongsstarten, det har blivit en hyfsad lista som kräver ett par olika inköpsställen. Tydligen finns det många gemensamma delar med crossarna så Partzilla.com verkar ha många till bra pris.

Fick hem ett stort paket häromdagen också, nu har vi en reservkuts till 90an! Har varit lite orolig för att stå utan om man mot förmodan skulle råka ha sönder den…