«

Kort om säsongen 2014

För Daniels del blev det inte mycket tävlat under säsongen 2014. Hela våren bodde han i New York och när han kom tillbaka för att ställa upp i Årsracet i Linköping blev han sjuk, så endast Ingemar fick tävlat där. Ingemar tog en fjärdeplacering på lördagen i 350cc men gick omkull på ett massivt oljespill på söndagen.

Premiär och sista race för Daniel blev istället på Gelleråsen där det blev en fjärdeplats i 350cc på lördagen och en uppvisning i uppkörning på söndagen. På söndagens startgrid upptäckte han att bakbromsstaget hade skruvat ur sig ur trumman och fick köra åt sidan för att ta loss hela staget medan starten gick. I mål kom han som sjua efter att hela fältet hade varit förbi första kurvan innan han kom iväg från starten – allt för publiken. Ingemar kom på sjätte plats på lördagen och var fyra i mål på söndagen.

Daniel på en Honda CB350. Foto: F.R.O.G Photo

Daniel på en Honda CB350. Foto: F.R.O.G Photo

 

Ingemar på en Honda R125R -91. Foto: F.R.O.G Photo

Ingemar på en Honda R125R -91. Foto: F.R.O.G Photo